Samen het hoogst haalbare resultaat behalen

Stap 1: Data maturity test

De start van onze samenwerking is een data maturity test. Door veel vragen te stellen krijgen we inzicht waar we jou kunnen helpen. Wat zijn de uitdagingen voor jouw marketingafdeling, welke data is er beschikbaar en in welke systemen zijn deze te vinden, wat is het kennisniveau van de afdeling en welke ambities zijn er? Met de kennis die we hiermee verkrijgen weten we waar we de klantreis kunnen verbeteren.

Stap 2: Een roadmap als leidraad

De inzichten uit de data maturity test zijn de basis voor de roadmap. In de roadmap stellen we gezamenlijk uitdagende maar realiseerbare doelen vast en komen creativiteit en realisatiekracht samen in project-ideeën. Uiteraard zijn deze ideeën allemaal datagedreven. De roadmap is de leidraad voor alles wat volgt. Gezamenlijk gaan we aan de slag met de projecten, van de resultaten leren we en sturen de roadmap bij zodat we gefocust blijven op het behalen van jouw doelen.

Geef ons toegang tot jouw tools

Stap 3: Wij werken met jouw tools

Tools zijn onlosmakelijk verbonden met datagedreven marketing! Bij 100%driven zijn we tool onafhankelijk. Geef ons toegang tot de software waar jij mee werkt en we gaan direct aan de slag. Heb je nog niet de juiste marketing automation ools? Dat is geen probleem, samen vinden we de tools die bij jouw organisatie en doelen passen.

Stap 4: Echt samenwerken, daar geloven wij in

Ons doel is om jouw marketingdoelstellingen te behalen. Wij geloven dat we dit alleen sámen kunnen bereiken door van elkaar te leren. Daarom brengen wij onze kennis over op jou en jouw team, zo vergroot jij jouw kennis. Door regelmatig samen twerken, op locatie of op afstand, worden we onderdeel van jouw marketingafdeling en kunnen we het team aanvullen waar nodig.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op