100%driven team

Iedere dag zetten we ons in om de beste resultaten te behalen met onze klanten. Met ons 100%driven-team hebben we voldoende kennis in huis om jouw datagedreven marketinguitdagingen aan te pakken.

Datagedreven, creatieve concepten met het hoogst haalbare resultaat

Data vormen altijd de basis bij het bedenken van verrassende, creatieve en gepersonaliseerde concepten met het hoogst haalbare resultaat. Dit doen we door een gestructureerde aanpak te hanteren en door écht samen te werken. We willen precies weten wat we voor jou kunnen betekenen en welke doelen je wilt bereiken. Daarom starten we met een nulmeting. Zo ontdekken we waar jouw organisatie nu staat: welke data zijn er beschikbaar en wat weet je al over jouw klant? Op basis van deze inzichten stellen we vast wat we moeten doen om de klantreis te optimaliseren. De klantreis wordt bovendien effectiever en efficiënter door marketing automation te implementeren. Met marketing automation bereik je meer resultaat met minder inspanning.

 

Door de inzichten van de nulmeting te combineren met creativiteit en realisatiekracht stellen we samen een uitdagende én realiseerbare roadmap vast. Die roadmap is onze leidraad voor de vervolgaanpak. Tijdens het uitvoeren van de projecten op de roadmap, leren we van de resultaten. Zo kunnen we het de volgende keer nog beter doen.

 

Zonder tools geen datagedreven marketing. Gelukkig hoef je geen andere software te gebruiken als je met ons aan de slag gaat. Geef ons toegang en we kunnen direct beginnen! Heb je nog geen marketing automation software? Geen probleem. We helpen je bij het vinden van de juiste tools voor jouw organisatie.

 

Als je 100%driven inschakelt, vergroot jij je kennis en capaciteit voor al je datagedreven marketingactiviteiten. Op afstand of bij jou op locatie. Jouw resultaat is onze drijfveer.