100%driven team

Iedere dag werken we samen om beste resultaten met onze klanten te behalen. Met ons 100%driven team hebben we voldoen kennis in huis om ook jouw data-gedreven marketinguitdagingen vorm te geven.

Datagedreven, creatieve concepten met het hoogst haalbare resultaat

 

Data is altijd de basis om verrassende, creatieve en gepersonaliseerde concepten te bedenken met het hoogst haalbare resultaat. Dit doen we door een gestructureerde aanpak en door écht samenwerken. We willen precies weten wat we voor jou kunnen betekenen en welke doelen je wilt bereiken. We starten daarom met een nul-meting. Zo leren we waar jouw organisatie nu staat: welke data is er beschikbaar, wat je al weet over jouw klant. Op basis van dit inzicht stellen we vast wat we moeten doen om de klantreis te optimaliseren. Met marketing automation wordt de klantreis bovendien effectiever en efficiënter. Hierdoor bereik je meer resultaat met minder inspanningen.

Door dit inzicht te combineren met creativiteit en realisatiekracht stellen we samen een uitdagende én realiseerbare roadmap vast. Die roadmap is onze leidraad voor de vervolgaanpak. Door met de projecten in de roadmap aan de slag te gaan, leren we van de resultaten zodat we het de volgende keer nog beter doen.

Zonder tools geen datagedreven marketing. Jij hoeft geen andere software te gebruiken, geef ons toegang en we kunnen direct beginnen! Heb je nog geen marketing automation software? Geen probleem, we helpen je bij het vinden van de juiste tools voor jouw organisatie.

ALs je 100%driven inschakelt, vergroot jij je kennis en capaciteit bij al je datagedreven marketingactiviteiten. Op afstand maar ook bij jou op locatie, waardoor jij je kennis vergroot en wij je beter helpen. Jouw resultaat is onze drijfveer.

Onze 35 collega's staan voor jou klaar!

We maken gebruik van functionele en analytische cookies. Meer hierover in onze privacy statement.